Næringslivet møtes til dugnad i Ålesund

Onsdag 18. oktober møtes næringslivet i Sunnmørsregionen til næringslivsdugnad for TV-aksjonen.

Dette er tredje gang det arrangeres næringslivsdugnad for TV-aksjonen i Ålesund og det ligger nok en gang an til å bli rekordresultater. Vertskap for dagen er Cecil Nærbø ved Klippfiskakademiet.

-Til næringslivsdugnaden i Ålesund har vi til nå 22 personer på blokka, som skal ringe sitt nettverk og samle inn penger. Responsen er overveldende, og vi har langt flere påmeldte ringere nå enn på samme tidspunkt i fjor. Alt ligger an til at dette blir et rekordår for Ålesund, og målet er å bli fylkets beste kommune på bidrag fra næringslivet, sier primus motor Frank Victor Valderhaugstrand fra næringslivnettverket B2B Arena.

Fylkesaksjonsleder i Møre og Romsdal er godt fornøyd med oppkjøringen til årets næringslivsdugnad på Sunnmøre. 

-Næringslivet i Ålesund imponerer meg og de tar virkelig TV-aksjonen til nye høyder. Trenden i Ålesund er eventyrlig hva gjelder antall bedrifter som gir. I 2015 var det 41 bedrifter som gav, og i fjor hele 133. Nå venter vi spent på årets resultat, sier han med spenning i stemmen. 

Ja, min bedrift ønsker å støtte TV-aksjonen

 Næringslivet satser på ny innsamlingsrekord på Sunnmøre. Næringslivsdugnaden arrangeres av (f.v.) Marius Hammer, Cecil Nærbø og Frank Victor Valderhaugstrand