By på auksjonen!

TV-aksjonens auksjon bugner over av flotte kunstverk og unike objekter, og sikrer du deg et av dem, er du samtidig med på å gi skolegang til barn som lever i områder rammet av krig og konflikt.

Gå til auksjonen her.

Hva med en helt spesiell overnatting for deg og dine venner høyt oppe i tretoppene? Et nytt kunstverk av Bjørge Rødfjell for å pynte opp stua? Eller skulle du kanskje tatt deg en dagstur til Jan Mayen med Forsvaret? I TV-aksjonens auksjon kan du by på helt unike objekter og opplevelser, og samtidig være med på å gi håp og en lysere fremtid til barn i Mali, Pakistan, Syria, Colombia og Sør-Sudan.

Noe for både sportsentusiaster og kulturorienterte

Hva med å invitere hele familien på teaterforestillingen «Reisen til julestjernen», eller gi dine ansatte en annerledes morgen, hvor dere får mulighet til å lage radiosending med gla’gjengen fra Morgenklubben? Om du føler for det lille ekstra på jubileumsdagen eller en annen stor begivenhet, kanskje Sykepleiernes Trommekorps kan være noe for deg? For sportsentusiastene kan vi friste med et stykke idrettshistorie, da drakten til Aamodt fra da han vant gull i super-G i OL Torino kan bli din. Eller vil du helst kjenne adrenalinet stige i kroppen? Da kan du ta med deg venner eller kolleger til ekstrembygda Voss og teste ut flyferdighetene i vindtunnel eller med fallskjermhopp.

Visste du at:

Alle objektene i TV-aksjonens auksjon er donert og Blomqvist drifter nettsiden kostnadsfritt. Den summen du vinner objektet for, går dermed rett til TV-aksjonen.

Hva venter du på? Gå til auksjonssiden.