12.500 KIWI-medarbeidere er med på å verve bøssebærere

KIWI har vært stolt signaturpartner med UNICEF i sju år, og er glade for å kunne bidra ekstra i forbindelse med årets TV-aksjon på NRK.

Ja, min bedrift ønsker også å støtte TV-aksjonen

 

UNICEF og KIWI har samarbeidet helt siden 2010. I løpet av de første 5 årene bidro KIWIs støtte til at det ble bygget 20 nye skoler og en barnehage på Madagaskar, noe som har sikret at 6500 skolebarn i dette området får utdanning.

Det gleder derfor KIWI ekstra mye at midlene fra årets TV-aksjon skal gå til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt.

-  Blant våre medarbeidere er det allerede et sterkt engasjement rundt dette temaet. På eget initiativ har butikker hittil samlet inn over 500.000 kroner til KIWI og UNICEFs felles prosjekter, mens nå i oktober er det TV-aksjonen som står i fokus, forteller Tor Kirkeng, KIWI-gründer og primus motor for UNICEF-samarbeidet.

KIWI donerer gavekort på mat og drikke for 100.000 kroner til frivillige og bøssebærere landet rundt. I tillegg arrangeres det en intern konkurranse om å være den KIWI-butikken som stiller med flest bøssebærere den 22. oktober.  

 

Verver bøssebærere i butikk

En av KIWIs store fordeler, er at de med sine 653 butikker er representert i lokalsamfunn over hele landet. Når du handler på KIWI i oktober vil du bli møtt av butikkmedarbeidere med buttons som oppfordrer deg til å bli bøssebærer.

Kikker du en gang ekstra på handleposen, vil du se at UNICEF og TV-aksjonen også har fått plass her. I alle artikler på KIWI.no får leserne mulighet til å registrere seg som bøssebærer, og info om TV-aksjonen er med nyhetsbrevene som sendes ut hver uke til inntil 1 million KIWI PLUSS-kunder.

 

Glade for engasjementet

Head of Corporate Partnerships i UNICEF Norge, Ketil Iwe Thorsteinsen, sier UNICEF er stolte og imponerte over KIWI sitt flotte engasjement i forbindelse med årets TV-aksjon på NRK.

–   År etter år stiller KIWI og ansatte utrettelige opp for å hjelpe oss i arbeidet for barn. Innsatsen KIWI har lagt ned for vårt arbeid på Madagaskar har utgjort en enorm forskjell for over seks tusen barn som nå har fått tilgang til skole og utdanning.

TV-aksjonsleder Vibecke Østby er helt enig i at KIWI sitt engasjement og tilstedeværelse over hele landet er et viktig bidrag i arbeidet med å skaffe nok frivillige til årets viktigste søndagstur:

–  7000 frivillige jobber i 600 komiteer for å rekruttere og organisere 100 000 bøssebærere, og den jobben KIWI gjør med å spre budskapet om årets TV-aksjon er svært verdifull i denne sammenheng, sier Østby.Stolte medarbeidere på KIWI Hagan i Nittedal