Nordic Choice Hotels imponerer i Bergen

Helt tilbake til 2014 har TV-aksjonen hatt et nært samarbeid Nordic Choice hotellene i Bergen, og i år et intet unntak.

 

Ja, min bedrift ønsker også å støtte TV-aksjonen

 

Deltagelse i Fylkes-aksjonskomiteen, spons av lokaler og servering til TV-aksjons arrangementer, bidrag til auksjonen og loddsalg på alle hotellene er bare noen av bidragene Nordic Choice Hotels i Bergen stiller med i årets TV-aksjon.

 Fylkesaksjonsleder i Hordaland, Marthe Jansen er stolt av det mangeårige samarbeidet med Nordic Choice.

–   Hotellnæringen i Bergen er stor, og det å ha med flinke folk fra Nordic Choice er helt avgjørende for en vellykket TV-aksjon. Siden 2014 har hotellene i Bergen ønsket å være med på verdens største dugnad, og det er vi enormt takknemlige for, sier hun.

 Samarbeid på kryss og tvers av hotellene

 Rønnaug Nymark og Thea Huse fra henholdsvis Hotel Oleana og Comfort Hotel Holberg er begge ambassadører for samarbeidet, og har blitt godt kjent med TV-aksjonen i Bergen de siste årene.

–   I Nordic Choice Hotels har vi høye mål og et bredt engasjement, og i Bergen spesielt har vi i flere år hatt stor glede av å bidra til TV-aksjonen. Det å kunne jobbe lokalt med meningsfylte prosjekter ved hjelp av en så etablert og profesjonell aktør som TV-aksjonen, har vist seg å være en vellykket oppskrift. Blant de ansatte opplever vi at engasjementet er stort og vokser fra år til år, sier Rønnaug Nymark, hotellsjef på Hotel Oleana.

For resepsjonssjef og We Care ambassadør på Comfort Hotel Holberg, Thea Huse er TV-aksjonen også en viktig del av hverdagen. Som resten av Bergenshotellene i Nordic Choice skal Comfort Hotel Holberg arrangere internt loddsalg. I tillegg vil alle gjester få mulighet til å legge på et beløp ved utsjekk, der beløper går uavkortet til årets formål. 

–   Nordic Choice er enormt flinke til å spre budskapet om TV-aksjonen. De deler, liker og poster i sosiale medier, og rekrutterer venner og familie som bøssebærere, sier Marthe Jansen.

–   Og som om ikke det var nok, så stiller alle de fantastiske resepsjonistene opp i blå TV-aksjon t-skjorter på aksjonsdagen. Engasjementet til Bergenshotellene blir vi rett og slett rørt av, avslutter hun.En hoppende glad og engasjert gjeng utenfor Hotel Oleana i Bergen