Bøssebærere inntar lufta med Norwegian

Norwegian ønsker at alle skal få delta i TV-aksjonen - selv i lufta!

Derfor inntar bøssebærere luftrommet sammen med Norwegian på over 100 flygninger den 22. oktober. I år går nemlig innsamlingen fra årets TV-aksjon til Norwegians signaturpartner, UNICEF. 

Under TV-aksjonen NRK den 22. oktober vil du ikke bare møte bøssebærere som banker på døra di. Vi i Norwegian skal også ha med bøssebærere på over 100 av våre flygninger denne dagen. På denne måten kan Norwegians passasjerer som er på reise denne dagen bidra til at barn i krig og konflikt får en mulighet til å gå på skolen, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonssjef og UNICEF-ansvarlig i Norwegian.  

Det er først og fremst Norwegians fantastiske kabinbesetning som skal gå med bøsser i lufta denne dagen. Men det er også mulig å bli med i trekningen om å bli Luftens Bøssebærer. De som melder seg som bøssebærer via denne linken kan vinne en gratis tur/retur-flyvning til en utvalgt destinasjon for deg og en venn denne dagen.

-  Interessen har vært stor – flere hundre har allerede meldt seg som bøssebærer og dermed meldt seg på trekningen om å være med på flere av årets desidert fineste ruter med Norwegian, fortsetter Lasse Sandaker-Nielsen.

 Ja, min bedrift ønsker også å støtte TV-aksjonen