P3-aksjonen samlet inn over 6 millioner kroner!

P3-aksjonens lyttere og seere har bidratt med svimlende 6 265 569 kroner.

–Det er helt fantastisk å se at så mange unge bidrar til TV-aksjonen, og på den måten er med på å hjelpe andre unge som ikke har de samme mulighetene som dem, sier Vibecke Østby, aksjonsleder.

Siden onsdag denne uken har P3s fire faste programledere, Ronny Brede Aase, Niklas Baarli, Tuva Fellman og Vida Lill Berge, og deres gjesteprogramledere gjennomført 100 timers direktesending for TV-aksjonen, fra Solsiden i Trondheim.

De har en helt unik formidlingsevne, de gir så utrolig mye av seg selv, og det går åpenbart rett hjem hos publikum. Jeg er imponert og selvfølgelig veldig takknemlig, både for det programlederne har fått til, og for det engasjementet P3s seere og lyttere har vist, sier Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge, som selv var innom i studio første dag.

Vi har vært vitne til barbering, bisarre hårfrisyrer, hårklipper og til og med hårtransplantasjoner. De har rappellert ned bygninger, badet og løpt. Sanger er blitt skrevet og donert, kyss er delt ut og matrestsmoothies er fortært.

Underveis har de fått besøk i studio av Arif, Piateed, Sondre Justad og Ulrikke Falch, som alle har fått bidra med egne stunts, som publikum har åpnet sine digitale lommebøker for.

Se mer om P3-aksjonen her.