PwC sitter i førersetet for næringslivssatsingen i Tromsø

På PwCs kontorer i Tromsø er de i full gang med planleggingen av ringelister til næringslivsdugnaden som skal holdes på Clarion Hotel The Edge 18. oktober. 

Ja, min bedrift ønsker også å støtte TV-aksjonen

 

Partner i PwC Tromsø Reinholdt Bredrup har personlig engasjert seg for årets TV-aksjon. Han har blant annet tatt på seg jobben som næringslivsansvarlig i kommunekomiteen, der hovedoppdraget er å mobilisere næringslivet i Tromsø. 

–   I PwC skaper vi betydningsfulle resultater for mennesket og samfunnet, vi bryr oss om hverandre og vil litt mer. Dette er nedfelte verdier vi etterlever i det daglige, og det faller oss derfor veldig naturlig å bidra i et så viktig samarbeid med UNICEF inn i årets TV-aksjon, sier han. 

Reiholdts engasjement har også spredd seg internt i PwC. To av hans kolleger på revisjon, Kirstie Moe og Nina Sverrevold har begge tatt på seg jobben som områdeledere, og flere andre ansatte har meldt seg som bøssebærere i byen. 

Reinholdt håper at flere ser viktigheten av årets TV-aksjon og oppfordrer samtidig privatpersoner og bedrifter til være med å gi sin støtte. 

–   Å sikre skolegang til barn i krigsherjede områder vil løfte og sikre enkeltmenneske, samtidig som det vil gi en hel befolkning muligheten til å bygge opp landet sitt med nødvendig infrastruktur, bygninger og økonomi. 

TV-aksjonen takker for støtten 

At en så stor aktør som PwC engasjerer seg for TV-aksjonen er viktig for fylkesaksjonsleder i Troms og Finnmark, Inger-Heidi Kjærstad. 

–   Det er helt fantastisk med et så engasjert PwC i Tromsø, det virker som om de tar det som den største naturlighet å bidra. Den kompetansen og nettverket som PwC besitter er gull verdt i planleggingen og oppkjøringen til den store dugnaden og det er vi dypt takknemlig for, sier hun. Kreditering PwC Norge: Reinholdt Bredrup sammen med partnerkollega John Giæver